Vaakgestelde vragen (FAQ)

Het lukt u niet om een tent in elkaar te krijgen, de heater te laten branden of de tap werkend te krijgen? Bekijk, vóórdat u ons belt, eerst de checklisten!

Om te reserveren plaatst u de gewenste artikelen in het winkelmandje. Als uw reservering compleet is dan volgt u de bestelstappen en verstuurt u uiteindelijk uw bestelling/reservering. U hoeft NIET online te betalen! Wij sturen u een reserveringsbevestiging en u betaalt contant bij afhalen/aflevering of per vooruitbetaling.

Bedrijven kunnen eventueel op rekening betalen. Vanwege een slechte ervaring met een oplichter doen wij uitsluitend op rekening bij bedrijven die minimaal 2 jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Tevens dient de bestelling altijd schriftelijk dan wel via email te worden bevestigd. Wij behoudens ons het recht voor om bedrijven alsnog te weigeren als debiteur.

Voor de berekening van het aantal mensen per tent gaan wij uit van ongeveer 1 m2 per persoon. Een 6×12 meter tent heeft een vloeroppervlak van 72 m2. Hier kunnen dus ongeveer 72 mensen in.

Vanzelfsprekend kan dat. Voor het laten opzetten rekenen wij een uurtarief van € 70,00 incl. BTW. Wij komen dan met 2 personen.

Bij de grotere tenten is een brandvertragend certificaat bij ons aanwezig. Mogelijk moet u voor een vergunning nog wel zorgen voor de aanwezigheid van brandblussers.

Nee, wij verhuren geen vloeren voor in de tent.

Onze grootste tent is 6×12 meter. U kunt hiervan natuurlijk meerdere tenten huren. Mocht u toch één grotere partytent willen huren dan kunnen wij u doorverwijzen naar een collega verhuurbedrijf.

De barbecues hebben een bakoppervlak van 65×51 cm. Dit is geschikt voor ongeveer 30 personen. De eerste “ronde” zal het erg druk zijn maar als uw gasten langer aan het barbecueën zijn dan heeft u ruim voldoende capaciteit.

Dit lijkt ons vanzelfsprekend. Als u de BBQ niet schoon inlevert dan berekenen wij schoonmaakkosten van € 25,00.

Wij verhuren de barbecues en heaters in principe altijd met onze eigen gasflessen. Mocht u toch eigen gas gebruiken dan bent u volledig aansprakelijk voor eventueel ontstane schade.

Wij leveren bij onze biertaps standaard “Amsterdammertjes”. Uit 50 liter bier kunt u tussen 180 en 200 “Amsterdammertjes” tappen. Heeft u stapelglazen dan kunt u tussen de 225 en 250 glazen bier uit een 50 liter fust tappen. Genoemde aantallen is natuurlijk afhankelijk van uw tapervaring

Wij verhuren de biertaps ook zonder bier. U betaalt hiervoor dan wel een hoger huurbedrag! 

Wij leveren standaard Lage Landen pilsener bij onze taps. Als u een ander biermerk (Grolsch, Heineken, Amstel, Hertog Jan) wilt dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. U dient dan wel rekening te houden met een langere levertijd (minimaal 1 week)!

Als u een vol fust weer wilt inleveren betaalt u € 10,00 incl. BTW per ingeleverd fust als administratiekosten/behandelingskosten. De A-merk fusten worden niet VOL retour genomen!

In principe dient u de huurprijs en borg contant te voldoen bij aflevering. Wij beschikken niet over een PIN apparaat!
U kunt de huursom en de borg echter ook vooraf betalen via de bank (zie klantenservice).
Bedrijven kunnen eventueel op rekening betalen. De betalingstermijn is dan 10 dagen. Voor bedrijven gelden voorwaarden voor op rekening bestellen, zie klantenservice.

Als u artikelen bij ons huurt dan dient u zelf zorg te dragen voor verzekering. In de meeste gevallen valt schade onder uw WA-verzekering. Controleer uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij.
Als er schade ontstaat tijdens de huurperiode wordt u persoonlijk aansprakelijk gesteld voor de hoogte van de schade. Wij houden tevens de borg in. Als de schade meer bedraagt dan de ingehouden borg dan ontvangt u hiervan een aanvullende factuur. U dient altijd zelf met uw verzekering contact op te nemen voor het terugclaimen van schade. De factuur met het schadebedrag dient binnen de betalingstermijn voldaan te worden.

U kunt conform onze Algemene Voorwaarden annuleren. Hieraan zijn over het algemeen kosten verbonden. Mocht u willen annuleren, neem dan altijd zo spoedig mogelijk contact met ons op!