Easy up vouwtenten

Dit zijn professionele aluminium partytenten die U, met 2 personen in 1 minuut klaar heeft staan (frame en dakzeil) dus geen gedoe met tent stokken maar de tent uittrekken, vastklikken en eventueel de wanden die u dicht wilt hebben vast maken. Dit is allemaal d.m.v. klittenband en ritsen.

Bij ACL Partyverhuur Assen huurt U al een vouwtent voor € 40,00 incl. BTW per dag. Onze professionele aluminium vouwtenten zijn in 1 minuut tijd geplaatst, ze zijn compact dus makkelijk te vervoeren in de auto, sterk en licht in gewicht (3×3 meter weegt ongeveer 30 kg)

De tenten zijn champagne kleurig. Wanneer u een grotere ruimte nodig heeft dan zijn de tenten tevens te koppelen aan elkaar en met een regengootje er tussen heeft U een waterdicht geheel.

Als u meerdere tenten reserveert die u wilt koppelen dan kunt u er een regengoot bij huren om het geheel waterdicht te maken.

LET OP: de tenten hebben minimaal 2,20 meter ruimte nodig tijdens het vervoer, een aanhanger is aan te bevelen (deze kunt u NIET bij ons lenen).