Checklist Eurom hetelucht  Huur goedkoop uw partytent, biertap, terrasheater, BBQ, statafels!

Winkelwagen


Checklist Eurom hetelucht


Eurom heteluchtverwarming

                                     
Bedieningsinstructie:
  1. Kies een plaats voor de kachel die aan alle veiligheidsinstructies voldoet en zet hem op een vlakke, stabiele en horizontale ondergrond van onbrandbaar materiaal. Stekker niet in het stopcontact en stroomschakelaar op O (uit). 
  2. Sluit de gasfles aan, Engelse schroefdraad ( links om ) en open de gasfles. U doet dit met de drukregelaar een tang is niet nodig.
  3. Zet de regelknop ( draaiknop ) op de achterzijde op maximaal.
  4. Steek de stekker in het stopcontact en schakel de ventilator aan met de stroomschakelaar I ( aan ) op de zijkant, de ventilator moet nu draaien.
  5. Houd de gasknop aan de achterzijde ingedrukt en begin te ontsteken door op de ontstekingsknop op de zijkant te drukken.
  6. Bij ontsteken de knop nog 15 seconden ingedrukt houden alvorens los te laten.
  7. U kunt nu met de regelknop ( draaiknop ) in de gewenste stand.
  8.  Om het apparaat uit te schakelen sluit u de gaskraan van de gasfles en wacht u tot de vlam is gedoofd. Zet nu de stroomschakelaar op O (uit) en neem de stekker uit het stopcontact. Koppel tenslotte de gastoevoerslang los van de gasfles.  

Pas op! Het apparaat blijft na gebruik nog geruime tijd heet! Neem altijd de stekker uit het stopcontact als het apparaat niet in werking is! 

     


Waarschuwingen en Veiligheidsinstructies 


Neem nooit de stekker uit het stopcontact als de kachel nog brandt! 

PAS OP! De kachel (en i.h.b. kap en uitblaasopening) wordt tijdens gebruik extreem heet en kan verbrandingen veroorzaken. Raak hem tijdens en kort na de werking niet aan. Houdt mensen, dieren, kleding en brandbare stoffen op veilige